|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bozoğlu, ibrahim, ilköğretim, koçyazı, konya, okulu, yunak, şehit |
Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak KonyaKoçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu İletişim Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Konya Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / YUNAK Adı: KOÇYAZI ŞEHİT İBRAHİM BOZOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Koçyazı Kasabası Yunak Telefon Numarası: 3328576002 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|