Unut Kahrolası Kalbim!.... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Unut Kahrolası Kalbim!....'Sensiz'lik vakti geldi,çattı ![]() ![]() Acılı,tedavisi mümkün olmayan bir operasyona giriyor gibiyim![]() ![]() ![]() Sessiz,durgun ![]() ![]() Çıt çıkmıyor ne odamda,ne bedenimde,ne de ruhumun en dip köşelerinde![]() ![]() ![]() 'çıt' yok! Çok ses çıkardım şimdiye dek ![]() ![]() ![]() Sustum sandım ama konuştum Bazen bağıra çağıra,bazen de sessizce anlatmaya çalıştım![]() ![]() ![]() Anlamadın? Anlatmaktan vazgeçtim çoğu kez ![]() ![]() Pes etmek değildi,başka birşey,tanımlayamadım![]() ![]() Şimdi sorsan yine açıklayamam![]() ![]() ![]() Zaten faydası da olmaz![]() ![]() ![]() Anlamsız!![]() ![]() ![]() Anlatmaktan vezgeçtim Pes etmedim,yılmamalı![]() ![]() ![]() Ben de anladığın dilden konuşmaya çalıştım Başarabildim mi,sormuyorum sana!![]() ![]() Cevabını merak etmiyorum *Şu an tek merak ettiğim bunun senin eline geçip geçmeyeceği ![]() ![]() ![]() Okuduğun an ne hissedeceğin![]() ![]() ![]() Bunları öğrenmemi imkansızlaştıracağım saatler sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Evet,saatler sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi yalnızlığın kollarına attım ![]() ![]() Senin kollarına değil![]() ![]() ![]() ki bana hiçbir zaman sadık olmadılar![]() ![]() ![]() Ne gözlerin,ne bedenin,ne dilin,ne sözlerin![]() ![]() ![]() Ne de yüreğin!![]() ![]() *Sözlerinle dolu herşeyi attım ![]() ![]() ![]() ![]() Kalamazlar bende![]() ![]() ![]() Sesini unutmaya mahkum ettim kendimi ![]() ![]() ![]() Çabalıyorum işte![]() ![]() Yapmalıyım,artık biliyorum![]() ![]() ![]() "Unut kahrolası! ![]() ![]() ![]() " diye sesleniyorum beynime,kalbime![]() ![]() Mektuplarını,bana yazdıklarını,sevdiğini anlatan cümlelerini,aklına gelen ne varsa ![]() ![]() ![]() Son bir kez okudum![]() ![]() ![]() Keşke,gerçek olabilselerdi Ya da dediğin gibi gerçekliğe yaklaş- saydı ![]() ![]() ![]() 'Neden??' çığlıklarım odada yankılanmakta şimdi![]() ![]() ![]() ![]() Sadece soruyorum kendime 'Neden?'![]() ![]() ![]() Ama bu soruyu kendime değil,sana sormalıydım,değil mi?![]() ![]() Şarkılarımızın hepsini silmeliyim hafızamdan ![]() ![]() ![]() Her duyduğumda![]() ![]() hayır,kesinlikle silinmeli!![]() ![]() ![]() "Kes sesini!" dedim yüreğime,şimdiye kadar ![]() ![]() ![]() Dinlemedi,hep sana koştu![]() ![]() ![]() Hata ettiğini göstereceğim ona da![]() ![]() Saatler kaldı,yalnızca saatler! ![]() ![]() ![]() *Duvarımdaydı fotoğrafın ![]() ![]() ![]() Kaldırdım!![]() ![]() Yetmedi,yaktım!Yan ışını izledim![]() ![]() ![]() Biliyor musun,aynı benim canımı yakışın gibiydi![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş,sezdirmeden -sen öyle sandın- ama en sonunda kül![]() ![]() ![]() Ardında sadece 'kül'![]() ![]() ![]() Düşün şimdi,senden bunu istiyorum ama,düşünmene bile gerek yok değil mi?Söz konusu benim değil mi? Düşünme beni,hatta hiç aklına getirme ![]() ![]() ![]() Hatırında olmayayım!![]() ![]() ![]() Yalanlarını da al,çık hayatımdan! ![]() ![]() ![]() Ağır geldiler bana![]() ![]() ![]() Gitmelisin artık benden!![]() ![]() ![]() Giiiit!![]() ![]() ![]() Ama,dur ![]() ![]() ![]() Kal![]() ![]() Ben ![]() ![]() Bekle!![]() ![]() *Hayır ![]() ![]() ![]() "Seviyorum"demeyeceğim![]() ![]() ![]() Ben,ben![]() ![]() gi de bilirim![]() ![]() Cesaretliy im,merak etme![]() ![]() ![]() Yine diyorum sana![]() ![]() Göreceksin![]() ![]() ![]() Ve bir daha beni hiç göremeyeceksin![]() ![]() ![]() -Saate bakmadım,kaç saat sonra,bilmiyorum ![]() ![]() ![]() - Sadece gitmeni istiyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Git!![]() ![]() *Seni merak etmiyorum,sen ![]() ![]() ![]() umrumda değil!![]() ![]() ![]() Evet,umrumda değilsin!![]() ![]() Ben?![]() ![]() Kendim de umrumda değil,ben kendimi unutalı çok oldu![]() ![]() ![]() Anlamadın dedim ya,anlaman çok zor![]() ![]() ![]() Hatta imkansız!![]() ![]() ![]() "Anlıyorum","Anladım"lar her söylenişinden sonra ispat etti anlaşılmazda olduğunu ![]() ![]() *Bir tek senden gelenleri imha etmedim -ya da imha etmeye çalışmadım- benden sana giden tüm sözler,mahkumiyete girdi ![]() ![]() Artık hiç özgürlüğe kavuşamayacak cümleler![]() -Zamanım daralıyor![]() ![]() İstesem de özgür bırakamam hecelerimi![]() ![]() - Bittin sen,bende ![]() ![]() ![]() Bitiş bende daha önce başladı ![]() ![]() Somut bitmişliğe tanık olacaksın,bekle ![]() ![]() Saatler sonra![]() ![]() Canının yanması nedir bilir misin? ![]() ![]() Nerden bileceksin! ![]() ![]() Bilsen de can yakmak kadar iyi bilmezsin,eminim ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler dedim ya,saatler sonra! ![]() ![]() Ama şimdiden ![]() ![]() elveda!![]() ![]() ![]() *Merak ediyorum hala bu eline geçince ne hissedeceğini ![]() ![]() Tüm sevdiklerim,sevenlerim!Affetsinler beni![]() ![]() *Sözlerin hala kalbimin en kuytularında,zihnimde ![]() ![]() ![]() *Fotoğrafın yanımda,sol yanımın üstünde duruyor hala ![]() ![]() *Sana olan hiçbir zerrem eksilmedi ![]() ![]() Son anımda bile mektup yazıyorum işte![]() ![]() ![]() Saatler sonra ya da günler![]() ![]() Sen bunu okuduğunda,anlayacaksın!![]() ![]() *"Elveda!" dedim ![]() ![]() Ancak,son sözüm o değil![]() ![]() Seni seviyorum! ![]() ![]() Seni seviyorum! ![]() ![]() Seni seviyorum! __________________ alıntı
|
|
#2 |
|
Equinox
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....*"Elveda!" dedim ![]() ![]() Ancak,son sözüm o değil![]() ![]() ![]() Asla son söz gelmez nefrete dönüşmediği sürece Elinize sağlık gülgüzeli![]() ![]()
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim
|
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!.... |
|
|
#4 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....c0k qüzeL ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!.... |
|
|
#5 |
|
bonsoir
|
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....Çok güzel bir yazı GülGüzeli ![]() ![]() ![]() Kalemine seğlık:56:58
|
|
|
|