![]() |
Unut Kahrolası Kalbim!.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Unut Kahrolası Kalbim!....'Sensiz'lik vakti geldi,çattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessiz,durgun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ses çıkardım şimdiye dek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatmaktan vazgeçtim çoğu kez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatmaktan vezgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Şu an tek merak ettiğim bunun senin eline geçip geçmeyeceği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları öğrenmemi imkansızlaştıracağım saatler sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet,saatler sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi yalnızlığın kollarına attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sözlerinle dolu herşeyi attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini unutmaya mahkum ettim kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Unut kahrolası! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mektuplarını,bana yazdıklarını,sevdiğini anlatan cümlelerini,aklına gelen ne varsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke,gerçek olabilselerdi ![]() saydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkılarımızın hepsini silmeliyim hafızamdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kes sesini!" dedim yüreğime,şimdiye kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler kaldı,yalnızca saatler! ![]() ![]() ![]() ![]() *Duvarımdaydı fotoğrafın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünme beni,hatta hiç aklına getirme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanlarını da al,çık hayatımdan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama,dur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Saate bakmadım,kaç saat sonra,bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece gitmeni istiyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Seni merak etmiyorum,sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Anlıyorum","Anladım"lar her söylenişinden sonra ispat etti anlaşılmazda olduğunu ![]() ![]() ![]() *Bir tek senden gelenleri imha etmedim -ya da imha etmeye çalışmadım- benden sana giden tüm sözler,mahkumiyete girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bittin sen,bende ![]() ![]() ![]() ![]() Bitiş bende daha önce başladı ![]() ![]() ![]() Somut bitmişliğe tanık olacaksın,bekle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canının yanması nedir bilir misin? ![]() ![]() ![]() Nerden bileceksin! ![]() ![]() ![]() Bilsen de can yakmak kadar iyi bilmezsin,eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler dedim ya,saatler sonra! ![]() ![]() ![]() Ama şimdiden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Merak ediyorum hala bu eline geçince ne hissedeceğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sözlerin hala kalbimin en kuytularında,zihnimde ![]() ![]() ![]() ![]() *Fotoğrafın yanımda,sol yanımın üstünde duruyor hala ![]() ![]() ![]() *Sana olan hiçbir zerrem eksilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *"Elveda!" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum! ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum! ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum! __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....*"Elveda!" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asla son söz gelmez nefrete dönüşmediği sürece ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....c0k qüzeL ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Unut Kahrolası Kalbim!....Çok güzel bir yazı GülGüzeli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|