|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anketlerdeki, doldurmalı, ilginç, okulda, seçmeler, uygulanan, yanıtlardan, öğrencilere |
Okulda Öğrencilere Uygulanan Doldurmalı Anketlerdeki İlginç Yanıtlardan Seçmeler... |
|
|
#1 |
|
psy.psy
|
Okulda Öğrencilere Uygulanan Doldurmalı Anketlerdeki İlginç Yanıtlardan Seçmeler...* Ben ![]() ![]() bir büyücü olsaydım zamanı durdururdum ve çevreyi yaşanır hale getirirdim Sapla samanı ayırıpda her şey tam olunca tekrar zamanı kaldığı yerden devam ettirirdim![]() * Ben ![]() ![]() küçükken çok yaramaz ve çapkınmışım![]() * Ben ![]() ![]() küçükken çok küçüktüm![]() * Ben ![]() ![]() küçükken çok küçüktüm![]() * Ben ![]() ![]() küçükken çok deli bir kızmışım![]() * Ben ![]() ![]() Bilemiyecem![]() * Ben ![]() ![]() çirkin ve h![]() ![]() gözlü bir insanım![]() * Ben ![]() ![]() her zaman, ama her zaman erkeyim![]() * Ben ![]() ![]() büyüyünce ADAM olacağım -bir kız-* Ben ![]() ![]() çok yakışıklı ve seksi biriyim Ama beni kimse takmıyor![]() * Benim en iyi ![]() ![]() HEPSİ ÖĞRETMENİM![]() * Bana göre okul ![]() ![]() un düzeni bozuk![]() * Bana göre okul ![]() ![]() çok yararlı ve faydalı bir yerdir Ayrıca kız bakımından da faydalı bir şey![]() * Ben ![]() ![]() hayvanları çok seviyorum Özellikle tavuk kızartmasına bayılırım![]() * Arkadaşlar ![]() ![]() kavga etmeyin!* Arkadaşlar ![]() ![]() her zaman kötü arkadaşlardan iyidir![]() * Eskiden ![]() ![]() İnsanlar cahil ve pasaklıydı![]() * Eskiden ![]() ![]() çok güzel günler yaşıyordum bu sıralar çok mutsuzum Bütün dünya habire üstüme gelip gelipduruyor![]() * Elimden gelseydi ![]() ![]() Bir öğretmen dö![]() ![]() ama olmazki![]() * Elimden gelseydi ![]() ![]() herkese yardım eder, ardıma koymazdım![]() * Elimden gelseydi ![]() ![]() Eğitimi egitirdim![]() * Elimden gelseydi ![]() ![]() Milli Eğitim bakanını deyiştirirdim ve onu kuytu bir köşeye oturturdum![]() * Elimden gelseydi ![]() ![]() Fen öğretmenini okuldan kovardım Sonra okul müdürünü de okul dışı ederdim Böylece okulumuzu mis gibi yapardım![]() * Başkalarına göre ben ![]() ![]() möyüm!![]() ![]() * Tahsilimi bitirirsem ![]() ![]() Nerde?![]() ![]() * Tahsilimi bitirirsem ![]() ![]() bol bol ense yapacam![]() * En korktuğum şey ![]() ![]() bazı hayvanlar![]() örneğin NİHAT, YAVUZ gibiler![]() * Kurtulmak istediğim şey ![]() ![]() o hariç her şey![]() * Kurtulmak istediğim şey ![]() ![]() bir şeyi bırakmam, ama söylemem![]() ![]() ![]() * En korktuğum şey ![]() ![]() Hayallerimin gerçek olması![]() * En korktuğum şey ![]() ![]() Tahsilimin yarım kalması, yarım yamalak bir insan olmak![]() * Vücudum ![]() ![]() 90-60-90 Ama kıllı![]() * Vücudum ![]() ![]() Çok sıhhatli ve afiyeti üzerindedir![]() * Vücudum ![]() ![]() ?* Yalnız kalınca ![]() ![]() Vallahi hocam naptığımı söylemem![]() * Hayatın en kötü tarafı ![]() ![]() her şeyin gerçek olduğudur![]() * Hayatın en kötü tarafı ![]() ![]() bütün kapıların yüzüme kapandığı zaman ve hiç açık kapı bulunmamasıdır![]() * Bazen babam ![]() ![]() Bana kızar, ama ben ona hiç kızmam Kızarsam dövebilir![]() ![]() Belli olmaz![]() * Bazen babam ![]() ![]() beni okşar, yani döver![]() * En büyük sevincim ![]() ![]() Arkadaşlarımın bana baba demesi, en büyük üzüntüm, bazı arkadaşlarımın bana iskele babası demesi![]() * Kurtulmak istediğim şey ![]() ![]() Yok ama![]() ![]() Babaannemin çenesi![]() * Başkalarına göre ben ![]() ![]() çok allahlık bir yaramaz parçasıyım Olsun yinede![]() ![]() ![]() * Yaşamak istediğiniz yer ![]() ![]() Fare olmayan her yer yaşamaya değer ve güzeldir![]() * Bazen babam ![]() ![]() İyi, bazan da kötü olabilir Ama yinede o benim babam yinede napabilirim ki?* Bazen babam ![]() ![]() kovalar, yakalarsa hırpalar![]() * Bazen babam ![]() ![]() beni çok över, bazanda kovalayıp bir miktar döver Ama olsun yinede babam babamdır![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() onun yani annemin beni sevmesine bağlı![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() İki tane var hangi birini seviyim ki?* Canım sıkılınca ![]() ![]() Huysuzluk yaparım, artistlik yaparım![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() Terlikle beni kovalamasını sevmem![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() Bulaşık yıkattığı zaman asla![]() ![]() ![]() * Okulda ![]() ![]() yaramazlık yaparım ve çapkınlık tabiki![]() * Cezalar ve yasalar ![]() ![]() ın Allah cezasını versin![]() * Cezalar ve yasalar ![]() ![]() Cezalar iyi bir şey deyil, yasalar sıkıcı ve nefret![]() * Okuldaki noksanlıklar ![]() ![]() Okulun hepsi noksan, öğrenci ve öğretmenlerimizde noksan Okulun hepsi Allaha emanet![]() * Okuldaki noksanlıklar ![]() ![]() doğru düzgün birşey yokki![]() * Okuldaki noksanlıklar ![]() ![]() Sınıf duvarlarının çatlakları, malzemeden çalmışlar Tuvaletlerin hali, ayrıca okul memlekete cevap vermiyor Dahada varda boşver![]() * Ben ![]() ![]() Allahlık bir yaramaz parçasıyım![]() * Elimden gelse ![]() ![]() dünyayı elimin içinde tutmam![]() * Elimden gelse ![]() ![]() her şeyi elimin tersiyle iterdim![]() * Elimden gelse ![]() ![]() Okul müdürünü![]() ![]() yok ben bir şey yapamamki malesef![]() * Sınıfta ![]() ![]() Kalacam galiba![]() * Sinirlerim ![]() ![]() Babamınki yanında hiç kalır![]() * Sinirlerim ![]() ![]() hep tepemin üstünde durur hiç ordan gitmezler![]() * Büyükler ![]() ![]() Bir fener gibidirler, hep bize yol gösterirler, ışık tutarlar, sıcaklık verirler, harçlık verirler![]() * Büyükler ![]() ![]() küçükleri küçük sanıp küçümsüyor, oysa öyle mi?![]() ![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() Annem --Dır Dır-- başımın etini yiyip bitiriyor![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() yine de severim![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() Kızmasa![]() ![]() ![]() * Annemi severim ama ![]() ![]() hayır hiç bile![]() * Büyükler ![]() ![]() her zaman küçük çocukları küçük görürler![]() * Büyükler ![]() ![]() kendini fazla büyük görüyor![]() * Beceremediğim şey ![]() ![]() hepsini beceriyorum![]() * Beceremediğim şey ![]() ![]() El işidir -solağımda-* Hayatım ![]() ![]() Henüz asfaltlanmamış bir yol gibi engebeli ve toz buhran içinde devam edip gidip duruyor![]() * Hayatım ![]() ![]() hep yerinde sayıyor![]() * Öğretmenler ![]() ![]() El feneri gibi etrafını aydınlatıyor pili bitince şıp diye söner![]() * Öğretmenler ![]() ![]() çok iyidir, ama dövmeseler![]() * Öğretmenler ![]() ![]() Bazan oh bazan öf![]() * Yaramazlık yaptığım zaman ![]() ![]() Acayip dayak yiyorum, her tarafım başka başka morarıyor![]() * Yaramazlık yaptığım zaman ![]() ![]() Keyfime diyecek yok sonu dayak olmasa![]() * Bir türlü unutamadığım ![]() ![]() üç yaşında balkondan düşüşümdür![]() * Kendini özgür hissediyor musun? ![]() Bu o anki şartların genel durumunun özel şartlarının o anki dururmuna bağlı![]() * Çevreyle ilişkilerin ![]() ![]() fazla iyi deyil, bazan apartmanı ben süpüryorum![]() * Kendini özgür hissediyor musun? ![]() hisetsem nolacakki kendimi özgür hissetmeme babam izin vermezki![]() ![]() ![]() * Kendini özgür hissediyor musun? ![]() yeteri kadar değilse bile yinede evet![]() ![]() belki olabilir, galiba özgürüm, sınırsızca olmasa da yani![]() ![]() ![]() * Kendini hayata hazır hissediyor musun? ![]() Hissetmiyorum, ben daha ufağım Hayata yeterince hazırlanmadım![]() * Sorunların için çabalıyor musun? ![]() Eh Evet çabalıyorum, yapamıyorum, bütün gücüm bile yetmiyor![]() * Sorunların için çabalıyor musun? ![]() Tabiki çabalıyorum, asla oluruna bırakmam bolca çabalıyorum![]() * Çevreyle ilişkilerin nasıl? ![]() çok iyidir Çevremiz temiz ve sağlıklı olursa bizde daha mutlu oluruz Onun için çevremizle içli dışlı olmalıyız şahsen ben böyleyim![]() * Ankette olmayıp söylemek, eklemek istediğiniz bir şey var mı? ![]() Var tabiki![]() ![]() Mutluluk barış ve sağlık hep bizden yana olsun Bir kuş gibi uçup gitmesinler En önemlisi sevgi![]() ![]() Nasıl bir balık sudan çıkınca yaşayamazsa insanlarda sevgisiz yaşayamazlar, gerekirse yaşamamalıdırlar
|
|
|
|