|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çiçekdağı, kaleevci, kilköğretim, kırşehir, okulu |
Kaleevci K.İlköğretim Okulu Bilgileri Çiçekdağı Kırşehir |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaleevci K.İlköğretim Okulu Bilgileri Çiçekdağı KırşehirKaleevci K İlköğretim Okulu Hakkında - Kaleevci K İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaleevci K İlköğretim Okulu Resimleri - Kaleevci K İlköğretim Okulu İletişim Kaleevci Kilköğretim Okulu Kırşehir Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaleevci Kilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaleevci Kilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaleevci Kilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kaleevci Kilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kaleevci K İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI Adı: KALEEVCİ KİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaleevci Köyü Çiçekdağı Telefon Numarası: 3866122008 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|