![]() |
Sisli Gecelerde Arayacaksın Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Sisli Gecelerde Arayacaksın BeniSisli geceler de arayacaksın beni ![]() karanlık çökünce bir parıltı göreceksin o benim işte ![]() ![]() ![]() ![]() Meleğindim ben senin şimdi karanlıklar da üzerimde ki sevginle yaşıyorum bu bana cesaret veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu lanet cok kötü birsey görüyorum ama dokunamiyorum sana, bazen karabasanlarla savasiyorum daha rahat uyuyabilesin diye; ama bunlar yetmiyor bana ![]() ![]() ![]() Son nefesini yada son kez beni sevdiğini duymak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Her nefes alışında içine çekeceksin beni, rüzgâr vurduğunda ise küllerim havada uçuşacak; sen farkında olmayacaksin ama seni izliyor olacağım ![]() Birden rüzgâr kesildiğinde baka kalacağım ardından ![]() ![]() ![]() son kez bana el sallarmısın çok acı çekiyorum melekler bile acı çekermiş bunu öğrettin bana gözlerini kapattığın da yanında ben olacağım beni hayal et,beni düşün ellerini tutuyorum hisset beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son bi kez kulağına fısıldıyorum hisset beni ebediyete göçtüm sebebi sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanadım kırıldı uçamıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kez olsun son bir kez butun ömrüm için, seni seviyorum de ![]() ![]() ![]() Söyle ki huzuru bulayımmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sisli Gecelerde Arayacaksın Beni |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Sisli Gecelerde Arayacaksın Beniçok güzelmiş buyaaaa teşekkürler
![]() |
Cevap : Sisli Gecelerde Arayacaksın Beni |
![]() |
![]() |
#3 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Sisli Gecelerde Arayacaksın BenisüPer ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
|