Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada, kaybolurdun

Arada Kaybolurdun Hani

Eski 04-26-2008   #1
hayalet

Arada Kaybolurdun Hani

Arada kaybolurdun hani, kimseler bilmezdi neredesin, benim için üzülürlerdi beni bıraktın zannederek, çok çekiyor bu kız, derlerdi gülerdim nereye gizlendiğini bilen tek kişi olmanın gururuyla Fırtına gözlerin yağmur dolardı bazen Erkeğe yakışmaz ağlamak gibi klişelerin olmadı hiç senin, doyasıya yağdırırdın yağmurları Ama bir gün itiraf etmiştin, "Sanma bu kadar gurursuzum küçük kız, sadece senin yanında" demiştin Benim yanımda akan yaşlarına kurban olmuştum Hani arada telefonların susmazdı bilirdin kıskanırdım bilirdim sormazdım Arada küserdim sana "küçük kızzz" derdin içim erise de çevirirdim suratımı başka tarafa O zamanlarda usul bir gülümseyiş takılırdı yanağının soluna da beni yalnız bırakır, sinirimin geçmesini beklerdin Bir papatya buketiyle gelirdin bazen ya hani,içimde baharlar açardı, içimde olmadık mevsimler icadolurdu, gözlerime bakardın, bilirdin Gittin Şimdi koskoca bir ömür var aramızda Hani arada saklambaç oynardın ya hayatla, haydi elma, çık artık

Hani sesin yankılanırdı arada, hani yüzün görünürdü arada belli belirsiz yüzüme Gözlerinin fırtınasında kaybolurdum hani arada, kimsecikler bulamazdı Vardın ve bilirdin Beni okumuş, beni anlamıştınHani arada anlamaz olurdun da gözlerimi, o zaman buzdan soğuk rüzgarlar eser gibi olurdu ben üşürdüm çok üşürdüm Hani gene de kıyamazdın da dokunurdun dokunduğun yer ateş Hayattaki koşunu hiç aksatmadın hep savundun birşeyleri hep karşı geldin haksızlıklara, yorgun dönerdin de yuvaya, hiç yorulmamış gibi yaralarımı sarardın cesaret verirdin, umut dolu papatyalarla örerdin saçlarımı kulağıma papatyaların ezgisini fısıldarken Hani elele uyurken kabus görüp titrediğimde kulağıma "yanındayım" derdin de ben duymamış gibi istifimi bozmamaya çalışırken suratımdaki huzur dolu ifade ele verirdi beni

Cevap : Arada Kaybolurdun Hani

Eski 12-19-2008   #2
-__kaLpSiz__-

Cevap : Arada Kaybolurdun Hani

tşkkRLer

~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~

{ __0zLém__ }
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com