![]() |
Aşk Benzeşmeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Aşk BenzeşmeleriKöprüleri yıkmak değil, iki kişiye bir köprü kurup, o köprüde konaklamaktır aşk ![]() Vatansızlıktır ![]() dünyaya ihanet edip, elele seyir dikilmektir bu ateşi, curcunayı ![]() Aşk bir eğilimdir, uçurumun başına ![]() Yükseklikten korkuyor olsam da, ne zaman düşmüşsem bu aşka, bu kuşbakışına, içimde bir ırmak azizliği büyüyeduruyor günlerce ![]() Bir kabile taşa tutuyor televizyonu, başkaldırıyor insanlık parçalanmış atoma ![]() Bir mızrak oluyorsun elimde sen o anda ve seni sokuyorum bütün gücümle, bütün erkekliğimle bağrıma ![]() ![]() Aşkı tanımlamak kadar bilinçsiz bir çaba da değil benimkisi, sadece bir yol birleşimini aşka benzetmek ![]() Bir yol üstü lokantasında, farklı yolun yolcularının aynı çayı içmesi kadar olağan fakat birden bir kaçının güzergahını değiştirmesi gibi sıradışı birşey ![]() Şimdiye kadar çok insan elele yürümüştür sokaklarda, çoğu sevişmiştir köşelerde, yataklarda uyumuştur bazısı ![]() Yollarda asılı kalmıştır çok insan, çoğu köşebaşlarında dilenir o günden beri, ve bazısı ölümsüzleşir bir nevresim takımı pahasına ![]() ![]() Bir yol tutuştur ![]() Diken diken tüylerin hazıroluşudur ![]() Kan tutuşudur gözlerin, kalbin, dirseklerin, gövdenin, günlerin, ellerin ![]() İnadına kanamaktır, inadına kanmaktır, inadına inanmaktır ![]() Ve sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmandır ![]() -dır ![]() -dır ![]() -dır ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sevgili ![]() ![]() ![]() Sen dinleme beni ![]() Ne söylerse bu şaşkın Aşka benziyor şimdi ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|