![]() |
Hadi Gülümse |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Hadi GülümseSesin düşünce içime, gülüşünle dünyanın sekizinci harikasını keşfe doğru yol alır gözlerim ![]() “Sen” düşüncelerini doldururken yürek cebime, aheste bir nefesin ilk adımı atarım sana doğru ![]() Bir şarkı düşer dudaklarıma adın gibi ![]() ![]() “Hadi gülümse ![]() ![]() ![]() Ezbere yaşanmış bir ömrü çıkarırken üzerimden, yalın ayak kaçışlarım olursun ![]() Gecenin ağır düşlerini yüklemekten vazgeçer fırtınalı geçmişim ![]() Ve hıçkırıklarla boğarım tüm yakarışları ![]() ![]() ![]() Rüzgarlar yorgun düşer, tenha bir sokak başında vurulur ayrılıklar ![]() Gözlerin değer gözlerime, işte o an sobelenir hayat ![]() Gecenin rimeli akmış, siyaha çalmıyor artık kendini, Parmak uçlarında yaşlanan umutlar, yeni çocuklar doğuruyor, Mutluluk kaf dağının ardında değil gülüşünde saklı ![]() Hiç bir çene kırmıyor artık hevesleri, ve hiçbir hayal eskisi kadar ifrit değil kendinden ![]() Gel faali olalım biz bu gecelerin ![]() ![]() Çalalım, gökyüzünün mavilerini ![]() Yağmur insin bu şehre, arınalım tüm acılarımızdan, Hayatı ıslak bir kaldırım taşı üzerinde temize çekelim ![]() ![]() Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim ![]() Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende ![]() “Hadi gülümse ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Hadi Gülümse |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hadi GülümseEmeğinize sağlık çok güzeldi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Hadi Gülümseewt emeqine sAqLık ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Hadi GülümseBak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim
![]() Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende ![]() “Hadi gülümse ![]() ![]() ![]() Çok güzelll ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|