![]() |
Biliyorum Kalbin Hala Bana Ait |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Biliyorum Kalbin Hala Bana AitSana “gel” diyebiliyorum sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bukadar ayırmıştım ki sanki seven kalpleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alışamadım birtürlü qöz qöze qelmemize raqmen benim olmadıqına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayamıyordum bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürekli aklımın bir köşesinde yer edindin ![]() ![]() ![]() ![]() Tam dilimin ucuna qelmişken kelimeler, dökülmüyordu işte! Tarifi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişman deqilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßu kadar boşken her şey, bir adımıma 1o adım atacaqına eminken ben, neden qeri cektim koşar adımda olan sözcüklerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßelkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam karşındayım bak! Hadi uzat ellerini ![]() ![]() ![]() ![]() ßeklemede yüreqim ; bir ses, bir ışık… Ama ![]() ![]() Yaktım mumları açtım bizim şarkımızı ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrarlıyorum şimdi ; Eski qünlerin anısına…tekrar birleştirelim mi yürekleri ? alıntı
![]() |
Cevap : Biliyorum Kalbin Hala Bana Ait |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Biliyorum Kalbin Hala Bana Aitçok güzel olmuş tşkler gülgüzeli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Biliyorum Kalbin Hala Bana Ait |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Biliyorum Kalbin Hala Bana Ait€limden sadece bakmak kaldı qözlerine ![]() ![]() oLdkça qüzeL eLLerine saqLıkk :(
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|