Eskişehirde Bulunan Yabancı Dil Kursları |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskişehirde Bulunan Yabancı Dil KurslarıEskişehir Yabancı Dil Kursları - Odunpazarı Yabancı Dil Kursları - Yabancı Dil Kursları Eskişehir - Tepebaşı Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: AMAÇ SİSTEMATİK EĞİTİM MODELİ YABANCI DİL KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ ERTUĞRUL BEY SOKAK NO:13 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222310665 E-mail Adresi: sunauslu@mynetcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ARDİL DAKTİLO VE İNGİLİZCE KURSU Adresi: ARİFİYE MAHPOSTANE SOKNO:5-7 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222311800 E-mail Adresi: bilgi@ardilcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: AVRUPA LİSAN GELİŞTİRME VE UYGULAMA YABANCI DİL KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ DEMİRCİLER SOKAK NO:16/1-2-3 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222300516 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: BİR İLGİ AÇIKÖĞRETİM VE YABANCI DİL KURSU (DERSHANE BÜNYESİNDE) Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ ÇINARCIK SOKAK NO:24 KAT:1-2-3-4-TERAS ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222212100 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİŞEHİR AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHÇINAR SOKAK NO:11 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222204046 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİŞEHİR ATADİL İNGİLİZCE VE ALMANCA KURSU Adresi: ARİFİYE MAH PORSUK BULVARI İLETİŞİM SOKNO:11 KAT:1-2-3 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222201213 E-mail Adresi: atadil@atadilcomtr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİŞEHİR EMPATİ İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: İSTİKLAL MAH KÖPRÜPAŞI CAD NO:120 KAT:3-4 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222302211 E-mail Adresi: esempati@esempaticom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: EVREN YABANCI DİL KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHPORSUK BULVARI, ADALAR SOKAK NO:I KAT:-3-4-5 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222306001 E-mail Adresi: bilgi@evrendilcomtr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ÖNDER DİL EĞİTİM MERKEZİ KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ ÇINAR SOKAK NO:6 KAT: BODRUM-ZEMİN-1-2-ÇATI ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222317474 E-mail Adresi: onderdil@onderdilcomtr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ÖNDER DİL EĞİTİM MERKEZİ KURSU ARİFİYE ŞUBESİ Adresi: ARİFİYE MAHALLESİ ÜNÜGÜR SOKAK NO9 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222214102 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: BEL AKADEMİ YABANCI DİL KURSU ESKİŞEHİR ŞUBESİ Adresi: ULUÖNDER MAH ANADÜNİV YUNUS EMRE KAMPÜSÜ AÇIKÖĞRETİM VE İŞLETME FAKÜLTESİ HİZMET BİNASI ZEMİN KAT ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2223304040 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: EGEMİZ İŞLETME MUHASEBE VE YABANCI DİL KURSU Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ SAKARYA CADDESİ NO:1 KAT:5-6 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222311252 E-mail Adresi: wwwmenderes-kara@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: MERKEZİ YÖNTEM YABANCI DİL KURSU Adresi: MERKEZ CUMHURİYET MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ NO:4 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222310103 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: ÖZELYÜKSELEN EĞİTİM SİSTEMİ YABANCI DİL KURSU (DERSHANE BÜNYESİNDE) Adresi: HACIALİBEY MAHELLESİ SAKARYA CADDESİ NO:6 KAT:1-2 ESKİŞİHER Telefon Numarası: 2222342627 E-mail Adresi: ozelyukselenegitim@hotmailcom |
|