![]() |
Bugün, Bu gece... Gelsen Keşke...! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bugün, Bu gece... Gelsen Keşke...!Nedenini bilmiyorum, Ama ![]() ![]() ![]() Bugün her zamankinden daha çok ihtiyacım var sana ![]() ![]() ![]() Çok eksiğim bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak, Yine çekiLdi; EvLi evine,köyLü köyüne! Nedenini biLmiyorum,ama; Evsiz, köysüz kaLdım bugün,bu gece ![]() ![]() ![]() Herkes sığınacak bir çatı buLdu gerçek benLiklerde,bense sensizLiğin kimLiksiz çatısına sığındım yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇözüLmeyen düğüm, KanıtLanamayan suçLar gibi sensizLik ![]() ![]() ![]() Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizLik ![]() ![]() ![]() Nedenini biLmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün, bu gece bu biLinmezLik! Herşeyi bi nedene bağLadımda, bi oLmayışını bağLayamadım sonuca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedenini biLmiyorum, Ama ![]() ![]() ![]() Bugün her zamankinden daha çok ihtiyacım var sana ![]() ![]() ![]() Çok eksiğim bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak, Yine çekiLdi; EvLi evine,köyLü köyüne! Nedenini biLmiyorum,ama; Evsiz, köysüz kaLdım bugün,bu gece ![]() ![]() ![]() Herkes sığınacak bir çatı buLdu gerçek benLiklerde,bense sensizLiğin kimLiksiz çatısına sığındım yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇözüLmeyen düğüm, KanıtLanamayan suçLar gibi sensizLik ![]() ![]() ![]() Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizLik ![]() ![]() ![]() Nedenini biLmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün, bu gece bu biLinmezLik! Herşeyi bi nedene bağLadımda, bi oLmayışını bağLayamadım sonuca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün, Bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|