![]() |
Gidişin=>Bitişim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gidişin=>Bitişimbu kadar acı duymazdım ![]() Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden ![]() AĞLAYAMADIM ![]() ![]() ![]() ![]() Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı sadece seninle paylasmaktı ![]() ANLATAMADIM ![]() ![]() ![]() Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden ![]() Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum ![]() Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdişin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() TUTAMADIM ![]() ![]() ![]() Bir yıkım gibiydi gidişin ![]() Sen adım adım uzaklaşırken benden, çöküp kaldı bedenim olduğu yere ![]() Nice terk edilişlere dayanan bu yürek, bu kez yenilmişti ![]() Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım ![]() KALKAMADIM ![]() ![]() ![]() Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum ![]() Hazırdım gidişine ![]() ![]() ![]() Bense gidişinin ertesi günü hayatima kaldığım yerden devam edecektim ![]() DEVAM EDEMEDIM ![]() ![]() Bir şey söyledin mi giderken? ![]() ![]() "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? ![]() ![]() ![]() "Bekle beni, döneceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beynim öylesine uğulduyordu ki ![]() DUYAMADIM ![]() ![]() ![]() Nereye gittiğin önemli değildi ![]() Binlerce km ![]() ![]() Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu ![]() Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım ![]() KURTULAMADIM ![]() ![]() ![]() Unutulanların arasına katılmalıydım ![]() Anıları sandğıa koyup hayatı yeniden yakalamalıydım ![]() Bu aşk-ı noktalanmalıydım, bu sevdadan vazgeçmeliydim ![]() YAPAMADIM ![]() ![]() ![]() BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana ![]() Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında ![]() Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız ![]() ![]() ![]() Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin ![]() Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma ![]() Gidişin dinderemez bu fırtınayı ![]() Bir fırtınanın ugultusuyla sesleniyorum sana; Gitme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|