![]() |
Babanız Mario Olursa |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Babanız Mario Olursamusluk tamirinden cinnet geçiren babanın dönüşebileceği durumdur ![]() ***daaaaaan*** (baba zıplayıp kafayı tavana vurur) - aman,aman bey naaptın sakin ol - hanım dur mantar çıkacak ordan biliyorum, 2'nin 3'ü burası,hak mantarı var orda - bey ne diyosun, teleşlanıyorum bak - dikkat! kaplumbağa,zıpla hemen zıpla!! - ayyy aay ay ayyy nerde hani? - telaş yapma,zıpla üstüne basıp yana kay,böceklere doğru tepiklerim ben onu sonra - bey korkuyorum ![]() ![]() ![]() - korkma, salondan menekşeleri kap gel ![]() - hamidim nooldu sana? ühüühüü - çiçek getir dedim,çiçeeeek,geliyolar!kaplumbağalar!dev kaplumbağalar! ***baba koşarak yatak odasına gelir,yatağa zıplar*** - dur bey dur,nereye koşuyosun,hamit ühüühü - ahanda bulutlu bölüm!hoooop! koşup çil çil altın topluyorum bak şimdi ![]() - üühhhüü hamit beşibiyerdemle bileziklerim var çekmecede,al onları ![]() ![]() - işte bayrak kulesi! hanım b'ye basılı tut 5000 puan alalım! oohh çok şükür 2'nin 4'ü! aha! hanım geç arkama bölüm canavarı geldi! - ühüüü hamit annem o benim,kadını da telaşlandırdın,ühüüü ben gidiyorum!! - dur gitme,dur!ateş topları çıkıcak aşşadan yukardan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Babanız Mario Olursa |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Babanız Mario Olursa:D:D:D:D:D naaptın sen yiğqn yavf :D:D:DD: pylaşıum için sagool
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|