![]() |
İyi Geceler Dialogları |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İyi Geceler Dialoglarıiyice girer al da rahatlık versinn -lan olum o iyi geceler Allah rahatlık versin değilmiydi? -tabuları yıkmak lazım abi ![]() ![]() ![]() ![]() -iyi geceler rüyanda beni gör -kabus gör diosun yani -bir bakıma -iyi geceler tatlı rüyalar -o nasıl oluyor lan -profiterolü düşün -ee o normal tatlı -hah şimdi onu jenifer lopezın üstünden yerken düşün kendini -oy oy oy -bak böyle oluyor tatlı rüya -iyi geceler -Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi demiştik bee -iyi geceler renkli rüyalar -sana ne ulan benım rüyamın rengınden -noldu usta niye kızıyorsun?? -delıkanlı adam renkli rüya görmez -hadi benım el yatar ıyi geceler -el dısında kalan uzuvların yatmıyor mu? -hö? -yok bişi uyu -bu ne şıklık yatmıacan mı sen? -yoo buluşmaya gidiyorum ![]() ![]() -kimle?? -rüyalarımın prensesıyle -hadi iyi geceler ALLAHım bana sakallayı dedeyi göster ![]() ![]() ![]() ![]() -höhhhhhh -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al ![]() ![]() ![]() -pekı abı ![]() ![]() -yalasın seni köpekler -bak bu oldu ![]() -afiyetolsun ![]() ![]() -iyi geceler kocacım -iyi geceler ![]() ![]() -amin ![]() ![]() -bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster ALLAHım yatıyorum verdiğin nimetler için şükürler olsun rüyama aksakallı dedeyi gönder altılıyı bılenınden olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İyi Geceler Dialogları |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : İyi Geceler Dialogları:D:D:D -iyi geceler renkli rüyalar -sana ne ulan benım rüyamın rengınden -noldu usta niye kızıyorsun?? -delıkanlı adam renkli rüya görmez :D:D tşkler |
![]() |
![]() |
|