|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ibni, ilköğretim, keçiören, okulu, sina |
İbn-İ Sina İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbn-İ Sina İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kalecik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ibn-i Sina İlköğretim Okulu Tanıtımı - Resimleri - Ibn-i Sina İlköğretim Okulu Hakkında İbn-i Sina İlköğretim Okulu olarak, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle el ele vererek en güzele ulaşmak için burdayız ![]() ![]() 2011 - 2012 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz![]() İBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ İbni Sina İlköğretim Okulu 8551m2’lik bir alana sahip olup, 1982 yılında 200 000 000 TL ile ihaleye çıkarılmış, 170 000 000 TL ile Müteahhit Mehmet SEÇGEN tarafından ihalenin kazanılmasıyla 1983 yılında inşaatına başlanmıştır 1985 yılında bitirilmiş ve 11 Şubat 1985 tarihinde de eğitim öğretime açılmıştır![]() Açılış sırasında Etlik İlkokulundan 1600 öğrenci ve 18 öğretmen gelmiş olup, civardan gelen öğrencilerle 1800 öğrenciye ulaşılmıştır 1993/1994 öğretim yılında da İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür 2009-2010 eğitim öğretim yılı olarak 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı, 4 müdür yardımcısı, 69 öğretmen olmak üzere 1520 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti sunmaktayız Ayrıca okulumuzun bir memur, bir de hizmetlisi bulunmaktadır![]() Okulumuz Ankara İli Keçiören İlçesi Etlik Mahallesi Kızıldağ Sokak 6 numarada bulunmaktadır, merkeze yakın olup ulaşım problemi yoktur ![]() Ibn-i Sina İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ibn-i Sina İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ibn-i Sina İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ibn-i Sina İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ibn-i Sina İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: IBN-İ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Adnan Yüksel Cad Kızıldağ Sok No:6 KeçiörenTelefon Numarası: 3123212222 Faks Numarası: 3123254551 E-mail Adresi: 305844@meb k12 trGörüş ve istekleriniz için: ibnisinabilisim@gmail comWeb Adresi:ANKARA - KEÇİÖREN - İbn-i Sina İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|