|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, mehmet, okulu, torunoğlu, özcan |
Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Özcan Torunoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: MEHMET ÖZCAN TORUNOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukari Dikmen Mah Turun Güneş Bulvari 12Cad No:9 Oran / Ankara Telefon Numarası: 3124906311 Faks Numarası: 3124906321 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|