|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdullah, altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, tokur |
![]() |
Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Resimleri - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ![]() TARİHÇESİ Okulumuz Abdullah Tokur tarafından yaptırılıp 1973 yılında ilkokul olarakeğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Öğrenci sayısının artması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan ek bina 1987 yılında bitirilerek aynı yıl İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Abdullah Tokur tarafından yaptırılan iki katlı ve 8 derslikli bina öğrenci sayısının azalması nedeniyle 19 ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayan, kendine hedef belirleyen, bu hedeflere ulaşmak için mücadele eden, kendine güvenen, geliştiren, sevgi dolu, saygılı, paylaşmayı bilen, vatanını seven ve 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek, güvenilir, tercih edilen bir eğitim merkezi olmaktır ![]() İLKELER VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda eğitim ve öğretim yapılır ![]() Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi önceliktir ![]() Teknolojik gelişmeler eğitim sistemimize yansır ![]() Geçmişten örnek alarak geleceğe güvenle bakarız ![]() Yeni ve geliştirilen eğitim programlarını uygulamak için birbirimizi cesaretlendiririz ![]() Öğrenci başarısını artırmak için hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır ve verimli şekilde çalışırız ![]() Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz ![]() Öğrenciler, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() AD VERİLİŞİ Okulumuz A-B-C Blok olmak üzere üç bloktan oluşmaktadır ![]() ![]() Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ABDULLAH TOKUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÖNDER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123480461 Faks Numarası: 3123487046 E-mail Adresi :: 118372@meb ![]() ![]() Web Adresi: Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|