Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, tokur

Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Resimleri - Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇESİ

Okulumuz Abdullah Tokur tarafından yaptırılıp 1973 yılında ilkokul olarakeğitim öğretime başlamıştır İki katlı ve 8 derslikli olan bu binada 1987 yılınakadar üçlü eğitim yapılmıştır

Öğrenci sayısının artması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan ek bina 1987 yılında bitirilerek aynı yıl İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır Ek bina üç katlı 2 blok halinde olup 19 derslik, Teknoloji ve Tasarım Atelyeleri, Fen Bilgisi Laboratuvarı, Bilgisayar Teknoloji Sınıfı, Bilgi İletişim Teknolojileri Sınıfı, İdare ve memur odaları, depolar ve çok amaçlı bir salonun bulunduğu zemin kattan ibarettir

Abdullah Tokur tarafından yaptırılan iki katlı ve 8 derslikli bina öğrenci sayısının azalması nedeniyle 19031997 tarih ve 507 sayılı valilik onayı ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından depo olarak kullanılmaya başlanmıştır Depo olarak kullanılan C Blok, öğrenci sayısının tekrar artmaya başlaması nedeniyle onarım görerek 2002-2003 Eğitim - Öğretim yılından itibaren tekrar eğitim öğretimde kullanılmaya başlanmıştır

MİSYONUMUZ

Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayan, kendine hedef belirleyen, bu hedeflere ulaşmak için mücadele eden, kendine güvenen, geliştiren, sevgi dolu, saygılı, paylaşmayı bilen, vatanını seven ve 21YY’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, öğrencilere gelecekteki yaşantılarında karşılaşacakları sorunları çözebilecekleri bilgi ve becerileri kazandırmak için varız

VİZYONUMUZ

Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek, güvenilir, tercih edilen bir eğitim merkezi olmaktır

İLKELER VE DEĞERLERİMİZ

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda eğitim ve öğretim yapılır

Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi önceliktir

Teknolojik gelişmeler eğitim sistemimize yansır

Geçmişten örnek alarak geleceğe güvenle bakarız

Yeni ve geliştirilen eğitim programlarını uygulamak için birbirimizi cesaretlendiririz

Öğrenci başarısını artırmak için hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır ve verimli şekilde çalışırız

Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz

Öğrenciler, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

AD VERİLİŞİ

Okulumuz A-B-C Blok olmak üzere üç bloktan oluşmaktadır 1973 yılında eğitim öğretime açılan C blok Ankara ili Çamlıdere ilçesi 1923 doğumlu Abdullah Tokur tarafından inşa ettirilerek Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlanmış ve bu örnek davranışından dolayı da okulumuza bu şahsın adı verilmiştir

Abdullah Tokur İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abdullah Tokur İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abdullah Tokur İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abdullah Tokur İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Abdullah Tokur İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ABDULLAH TOKUR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ÖNDER MAH KARELİ SOK NO:37

Telefon Numarası: 3123480461

Faks Numarası: 3123487046

E-mail Adresi :: 118372@mebgovtr

Web Adresi: Abdullah Tokur İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com