|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Kurumun Tarihçesi : Okulumuzun temeli ATATÜRK ‘ün emirleri ile Mimar Mukbil TAŞ tarafından 1924 yılında atılmıştır ![]() ![]() ![]() Binanın biri Latife Hanımın adına kız ilkokulu diğeri de Gazi ilkokulu adına erkek örenciler okumuşlardır ![]() ![]() ![]() Mustafa Kemal’e ATATÜRK soyadı verildikten sonra Atatürk 1 , Atatürk 2 adını almışlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurum Olarak Vizyonumuz; · Atatürk’ün kurdurduğu bir okul olarak, eğitim-öğretim alanındaki başarılarıyla, sosyal etkinlikleriyle göz önünde olan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Öğrencilerimizi, teknolojiyi kullanan, kendisiyle barışık, hoş görü ve öz güvenli bireyler olarak, Atatürk İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek ![]() Okul öncesi eğitimden başlayarak eğitim alanında var olmak ![]() Türk toplumunun milli ve ahlaki değerlerini önemseyen insanlar yetiştirmek için varız ![]() Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul ortamı hazırlamak için varız ![]() afları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Anafartalar Cd ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123113766 Faks Numarası: 3123114757 E-mail Adresi :altindagataturkio@gmail ![]() Web Adresi: Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|