|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, aydıncık, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Aydıncık İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydıncık İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Aydıncık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aydıncık İlköğretim Okulu Resimleri - Aydıncık İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Misyonumuz Bilim, kültür ve sanat alanlarında başarılı, özgüven sahibi ve topluma yararlı örnek öğrenciler yetiştirmektir ![]() Bireylerinden biri olmaktan övünç duyulan, vereceği eğitim-öğretimle, bilim, kültür ve sanat alanında merkezi ve lider konumunda bir okul olmaktır ![]() Vizyonumuz Bilim, kültür ve sanat alanlarında merkezi ve lider konumda bir okul olmaktır ![]() Kendisi ve çevresi ile barışık, bilim kültür ve sanat alanında başarılı, özgüven sahibi milli birlik ve beraberlikten yana topluma yararlı bireyler yetiştirmek ![]() Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ve öğrenci merkezli eğitim anlayışından yola çıkarak, öğrenmeyi öğrenmiş ve tüm hayat boyu uygulayan bireyler yetiştirmek ![]() Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ve öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, topluma yararlı bireyler yetiştirmek ![]() Aydıncık İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: AYDINCIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDINCIK KÖYÜ Telefon Numarası: 3123991060 Faks Numarası: 3123991060 E-mail Adresi 306193@altindagmem ![]() ![]() Web Adresi: Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|