|
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, beşikkaya, bilgileri, ilköğretim, okulu |
Beşikkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşikkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Beşikkaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beşikkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Beşikkaya İlköğretim Okulu Hakkında Beşikkaya İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beşikkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beşikkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beşikkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Beşikkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: BEŞİKKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Beşikkaya Mah OrhankemalCad438,SokNo12 Altındağ/Ank Telefon Numarası: 3123757876 Faks Numarası: 3123758989 E-mail Adresi Bilgi Yok Web Adresi: Beşikkaya İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|