Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçioren, odası, okulu, ticaret

Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ
ATO İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK
MİSYONUMUZ:

Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran,
üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

VİZYONUMUZ:

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve
Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;
gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve
kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;
iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
Okulun Tarihçesi: Halen “B BLOK” olarak tanımladığımız okul binamız 1966-1967 öğretim yılında baraka yapıda eğitim öğretime açılmıştır 1970 yılında ANKARA TİCARET ODASI tarafından şimdiki bina yaptırılmış ve 1971 yılında UYANIŞ İLKOKULU adıyla eğitim-öğretime başlanılmıştır Ancak, Ankara Ticaret Odası’nın girişimiyle, o tarihlerde şehit olan Mevlüt MERİÇ adına izafeten okulun adı “ŞEHİT MEVLÜT MERİÇ İLKOKULU”, 1990-1991 öğretim yılında da “ANKARA TİCARET ODASI İLKOKULU“ olarak değiştirilmiştir 8 yıllık temel eğitim kapsamında 4306 sayılı yasa gereğince okulun adı “ANKARA TİCARET ODASI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak belirlenmiş olup halen bu adla eğitim öğretime devam etmektedir
Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ANKARA TİCARET ODASI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: UYANIŞ MAH27SKNO:2

Telefon Numarası: 3125807343

Faks Numarası: 3125807343

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com