|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bala, bilgileri, ilköğretim, okulu, tuna |
![]() |
Tuna İlköğretim Okulu Bilgileri Bala Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuna İlköğretim Okulu Bilgileri Bala AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Tuna İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Bala'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tuna İlköğretim Okulu Resimleri - Tuna İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Kendini gerçekleştirme bilincine sahip,kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, çağın gereklerine ve şartlarına uyum sağlayabilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek için varız ![]() MİSYONUMUZ Biz istiyoruz ki ; Öğrencilerimiz ailelerini okulda, okulumuzu da çevrede en iyi şekilde temsil etsinler ![]() ![]() ![]() Tuna İlköğretim Okulu Ankara Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / BALA Adı: TUNA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞENTEPE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128761720 Faks Numarası: 3128761148 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Tuna İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|