|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, aşıkveysel, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu |
![]() |
Aşıkveysel İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşıkveysel İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Asıkveysel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Asıkveysel İlköğretim Okulu Resimleri - Asıkveysel İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak; kendi sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız ![]() ![]() VİZYONUMUZ Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen,kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği;bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5 ![]() ![]() Asıkveysel İlköğretim Okulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: ASIKVEYSEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atapark Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123555717 Faks Numarası: 3123555717 E-mail Adresi: 702006@hotmail ![]() Web Adresi: KEÇİÖREN - Aşık Veysel İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|