|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, gölbaşı, ilköğretim, okulu, tek |
T.E.K İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
T.E.K İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - T e k İlköğretim Okulu Tanıtımı - T e k İlköğretim Okulu Resimleri - T e k İlköğretim Okulu Hakkında![]() TEK Kurumu tarafından yaptırılmış TEK Genel Müdürlüğü ile Bakanlığımız İlköğretim Genel Müdürlüğü arasında 1 10 1987 tarihinde yapılan protokol gereği mülkiyeti kurum uhdesinde kalmak koşulu ile Bakanlığımıza tahsis edilmiştir![]() Okulun tamir, onarım, bakım, ısınma, aydınlanma, su vb giderleri TEK tarafından karşılanması yapılan protokol gereğidir![]() 1987-1988 öğretim yılında açılan okulumuzun 1 kademesine Gölbaşı Merkez okullarından naklen arasınıflara ve 1 sınıflara 236 öğrenci kaydedilmiş, 2 kademede 6 sınıfa 48 öğrenci alınarak öğretimi başlamıştır Açılışı takiben Okul Aile Bİrliği teşkil edilmiş, Kurucu üyelerle Okul Koruma Derneği çalışmalarına başlamıştır Derneğimiz ve Okul Birliğimizin değerli çalışmalarıyla bizlere yakın desteklerini sürdürmektedir![]() Okulumuzun 15 Eğitim-Öğretim yılının sonunda çevrede yaptığı sosyal etkinlik ve diğer faliyetlerin bıraktığı itibarların sonucu öğrenci sayısında büyük artış görülmüş, 2010-2011 öğretim yılında 1 kademe (Anasınıfı dahil) 910, 2 kademe 527' e toplam 1437 öğrenciye yükselmiştir![]() Böylece okulumuz 2010-2011 öğretim yılında bir okulun getirdiği problemlerin üstesinden gelerek idareci, öğretmen, hizmetli ve öğrencilerle el ve gönül birliği çalışmalarını sürdürmektedir ![]() T e k İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; T e k İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, T e k İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, T e k İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, T e k İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÖLBAŞI Adı: T E K İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: TEK İLKOĞRETİM OKULU TEİAŞ SOSYAL TESİSLERİ GÖLBAŞI ANKARA Telefon Numarası: 3124972162 Faks Numarası: 3124842174 E-mail Adresi: bilgi@tekilkogretim comWeb Adresi: T E K İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|