|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| altındağ, ankara, bilgileri, çelebi, evliya, ilköğretim, okulu |
Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Resimleri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz adını 1611-1682 yılları arasında yaşamış olan ünlü gezgin Evliya Çelebi'den almıştır 1968-1969 eğitim-öğretim yılında 3 yıllık resmi ortaokul olarak açılan okulumuz daha sonra bünyesinde Evliya Çelebi Akşam Ortaokulu ile eğitim-öğretim hizmetinde bulunmuştur![]() Akşam bölümü 1982 yılında kapatılmıştır Evliya Çelebi İlköğretim Okulu 1992-1993 eğitim-öğretim yılında MLO (Müfredat Laboratuar Okulu) kapsamına alınmıştır![]() Okulumuzun adı 1993-1994 eğitim-öğretim yılında Evliya Çelebi İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş ve aynı yıl ilköğretim 1 sınıfına öğrenci alınmıştır MLO kapsamına alınmasıyla birlikte, okulumuzda olumlu değişiklikler olmuş, eğitim ve öğretimin kalitesi artmıştır![]() 13 derslik ve 26 şubesi vardır Bilgisayar Laboratuarı, Fen Bilgisi Laboratuarı, Teknoloji Tasarım Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Odası, , Kütüphane, Öğretmen Çalışma Odası ve Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır![]() Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: EVLİYA ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçay Sk No:4 IskitlerTelefon Numarası: 3123414953 Faks Numarası: 3123843561 E-mail Adresi Bilgi Yok Web Adresi Evliya Çelebi İlköğretim Okulu: Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|