|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, güdül, ilköğretim, okulu, tahtacıörencik |
Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Güdül'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Resimleri - Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Hakkında Tahtacıörencik İlköğretim Okulu Ankara Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tahtacıörencik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tahtacıörencik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tahtacıörencik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tahtacıörencik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÜDÜL Adı: TAHTACIÖRENCİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tahtaciörencik Köyü Güdül-Ankara Telefon Numarası: 3127281144 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|