|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, çamlıdere, ilköğretim, okulu, osmansın |
Osmansın İlköğretim Okulu Bilgileri Çamlıdere Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmansın İlköğretim Okulu Bilgileri Çamlıdere AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Osmansın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çamlıdere'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osmansın İlköğretim Okulu Resimleri - Osmansın İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi ve Genel Durumu 1959 yılında bir barakada başlayan eğitim öğretim 1961 yılında betonarme binanın yapılması ile yeni binasına geçmiştir 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında zemin artı iki kattan oluşan yeni binaya taşınmıştır![]() Okulun Derslik Sayıs ı: 8 + Ana sınıfı Okulun bina, ısınma, aydınlatma, su ve kanalizasyon durumu: Kaloriferli(kömür), elektrik ve kanalizasyon bağlantısı bulunmaktadır Su bağlantısı köy şebekesine bağlı bulunmaktadır![]() Okutulan Yabancı Dil: İngilizce Laboratuar Durumu : Fen ve Bilgisayar Laboratuarı var ![]() Okul Bahçesi : Çocukların Oyun alanı ve araç gereçleri, sportif faaliyetlerin yapılabildiği alanlar bulunmaktadır Eski okul binasının yıkılması ile okul bahçesi oldukça genişlemiştir Toplam alan 6300m² dir![]() Okulumuza Ulaşım : Okulumuza il veya ilçe merkezinden ulaşım özel araçlarla yapılabilmektedir ![]() Lojman Durumu : Okulumuzun 4 adet lojmanı olup 2 tanesi boştur ![]() Osmansın İlköğretim Okulu Ankara Çamlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmansın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmansın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmansın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osmansın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇAMLIDERE Adı: OSMANSIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlidere/Ankara Telefon Numarası: 3127595505 Faks Numarası: 3127595505 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Osmansın İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|