|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, cumhuriyet, elmadağ, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ELMADAĞ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU MİSYON Elmadağ Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak Misyonumuz Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunun Türkiye Devleti ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu kavratmak ![]() Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına sıkı sıkıya bağlı genç ve dinamik gelecek nesiller yetiştirmektir ![]() Öğrencilerimize Türkçe'yi doğru olarak konuşur, okur ve yazar, Türklük ilkelerini bilen, yurdunu seven, ülkesinin tanımaya ve tanıtmaya çalışan kişiler yetiştirmektir ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ismet Paşa Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128631058 Faks Numarası: 3128631094 E-mail Adresi: : 700571@meb ![]() ![]() Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|