|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, drahmet, elmadağ, ilköğretim, kazım, mıhçıoğlu, okulu |
Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu HakkındaDr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dr ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ Adı: DR AHMET KAZIM MIHÇIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: Bahçelievler Mah Adnan Menderes Bul No:176 HasanoğlanTelefon Numarası: 3128661595 Faks Numarası: 3128662852 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Dr Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim OkuluKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|