|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, elmadağ, gümüşpala, ilköğretim, okulu |
![]() |
Gümüşpala İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüşpala İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Gümüşpala İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gümüşpala İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşpala İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Gümüşpala İlköğretim Okulu, Elmadağ Gümüşpala Mahallesinde 1991 yılında eğitim öğretime açıldı ![]() ![]() Râgıp Gümüşpala Türk asker ve siyaset adamıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gümüşpala İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ Adı: GÜMÜŞPALA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GUMUŞPALA M ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128634818 Faks Numarası: 3128634818 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Gümüşpala İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|