|
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, tandoğan |
Tandoğan İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tandoğan İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Tandoğan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tandoğan İlköğretim Okulu Resimleri - Tandoğan İlköğretim Okulu Hakkında Tandoğan İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tandoğan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tandoğan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tandoğan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tandoğan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: TANDOĞAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Babür Cd No:42/A,B,C Telefon Numarası: 3123163421 Faks Numarası: 3123163421 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Tandoğan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|