|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, bilgileri, çavdarlılar, ilköğretim, merkez, okulu |
Çavdarlılar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çavdarlılar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayÇavdarlılar İlköğretim Okulu Hakkında - Çavdarlılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Çavdarlılar İlköğretim Okulu Resimleri - Çavdarlılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çavdarlılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; 1960 yılında tek katlı ve iki derslikli olarak yapılmıştır 2007 yılında 6 derslikli bir ek bina yapılmıştır 2009 yılında ana bina ile bitişik lojmanın derslik haline dönüştürülmesiyle 8 yıllık eğitime kesintisiz devam etmektedir Okulumuzda 8 derslik,1 ana sınıfı,1 Eğitim teknolojileri sınıfı , 1 Kütüphane ve 1 arşiv bulunmaktadır Ana binamızın alanı 620 m2 ve 220 m2 , bahçemizin alanı ise 3610 m2’dir Okulumuzun amacı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli Eğitim Bakanlığının temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlere saygılı yeni nesiller yetiştirmektir![]() Çavdarlılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 382 232 82 83 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www cavdarlilarioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 572985@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çavdarlılar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|