![]() |
Fırında Peynirli Patates |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fırında Peynirli PatatesHamurişi ![]() MALZEMELER 1 kilogram patates 2 su bardağı rendelenmiş kaşar 2 adet yumurta 1/2 bardak süt 5 çarba kaşığı zeytinyağı Bir tutam maydanoz Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Patatesleri 15 dakika kadar haşlayın, ortadan ikiye bölün ![]() ![]() Üzerlerine zeytinyağı sürün ![]() ![]() ![]() Bu arada; derin bir çukur kapta yumurtaları çırpın ![]() ![]() Bu hazırladığınız karışımı patateslerin içine yerleştirin ![]() ![]() Tepsiyi 200 dereceye ayarlanmış fırına verin ![]() ![]() Yemeğinizi, dilerseniz maydanoz yapraklarıyla süsleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fırında Peynirli Patates |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Fırında Peynirli Patatespeynırle patates nasıl bır arada oluyo merak ettım yemek isterdım emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Fırında Peynirli Patatesbende merak ettim zamanım olursa deniycem tşkler canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Fırında Peynirli Patateselinize sağlık, harika görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : Fırında Peynirli PatatesÇok lezzetli bi şeye benziyoo ama ![]() ![]() ![]() ![]() Maalesef rejimdeyim Böyle güzelliklerden mahrumum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|