|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağaçören, aksaray, bilgileri, ilköğretim, kederli, okulu |
![]() |
Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayKederli İlköğretim Okulu Hakkında - Kederli İlköğretim Okulu Tanıtım - Kederli İlköğretim Okulu Resimleri - Kederli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kederli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ilk binası 1959 yılında yapıldı ![]() ![]() Öğrenim Şekli : İlköğretim - Taşımalı Eğitim Öğrenci Mevcudu: Ana Sınıfı:17 1 - 5 Sınıf: 73 6 - 8 Sınıf: 51 Toplam Öğrenci: 132 Okutulan Yabancı Dil: İngilizce Okulumuzun Bölümleri: Okulumuz tek binadan oluşmaktadır ![]() Okulumuz 3 katlıdır ![]() ![]() Kadromuz: Okul Müdürü,Müdür Yardımcısı 3 Sınıf Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni, , , 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, , 2 Hizmetli olmak üzere 12 kişidir ![]() MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir ![]() ![]() VİZYONUMUZ Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak ![]() ![]() Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 335 60 91 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kederli Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://kederli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 676421@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kederli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|