|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, bilgileri, gözlükuyu, ilköğretim, iskanevleri, merkez, okulu |
Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayGözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Hakkında - Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Tanıtım - Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Resimleri - Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gözlükuyu'da ilkokulun kurulma tarihinin 1940’lı yıllar olduğu düşünülmektedir Okuma-yazma oranı %90 dolaylarındadır Okur-yazar oranı yükselmektedir Köy halkının hem Gözlükuyu'daki hem İskan evlerindeki okullara olan ilgisi istendik düzeydedir Gözlükuyu İskanevleri İ Ö O 16 09 1994’te eğitim-öğretime başlamıştır 2 kademe eğitim-öğretimi ise 2000-2001 eğitim-öğretim yılında başlatılmıştır 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında ise Okul Öncesi sınıf açılmıştır 2008 yılında yaptırılan ek bina ile okulumuzun fiziki yapısı yeterli düzeye gelmiştir![]() Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 382 2712022 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gözlükuyu İskanevleri Köyü Okulun Web Adresi: http://gzlkuyuiskanevleriio meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: 573307@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|