|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağaçören, adıl, aksaray, bilgileri, ilköğretim, okulu, sarı |
Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksaraySarı Ağıl İlköğretim Okulu Hakkında - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Resimleri - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 İnşa Edilerek Aynı Yıl Eğitim Öğretime Açılmıştır Okulumuzdan,1963'te nBu Güne Kadar Çok Sayıda Öğrenci Mezun Olmuştur Okulumuzun Öğrenci Sayısı, Açıldığı Yıllarda Oldukça Fazla Olmasına Karşın, Yurtiçine ve Yurtdışına Yapılan Göçler Nedeniyle Gitgide Azalmaktadır![]() Okulumuz 1 Ana Bina,1 Lojman ve 1 Tuvalet ve Kömürlük Binalarından Oluşmaktadır Ana Binada 2 Derslik,1 İdare Odası ve Depo Bulunmaktadır![]() Günümüzde Okulumuzda Birleştirilmiş Sınıflı Öğretim Yapılmaktadır Buna Göre, 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Dördüncü ve Beşinci Sınıf Öğrencilerinin İlçe Merkezinde Bulunan Atatürk İ Ö O 'na Taşınmasıyla Okulumuzda 4 Birinci Sınıf, 4 İkinci Sınıf ve 7 Üçüncü Sınıf Olmak Üzere Toplam 15 Öğrenci Eğitim-Öğretim Hizmetinden Yararlanmaktadır Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 334 50 08 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sarıağıl Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://sariagil meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 676313@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|