|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağaçören, adıl, aksaray, bilgileri, ilköğretim, okulu, sarı |
![]() |
Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksaraySarı Ağıl İlköğretim Okulu Hakkında - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Resimleri - Sarı Ağıl İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 İnşa Edilerek Aynı Yıl Eğitim Öğretime Açılmıştır ![]() Bu Güne Kadar Çok Sayıda Öğrenci Mezun Olmuştur ![]() ![]() Okulumuz 1 Ana Bina,1 Lojman ve 1 Tuvalet ve Kömürlük Binalarından Oluşmaktadır ![]() ![]() Günümüzde Okulumuzda Birleştirilmiş Sınıflı Öğretim Yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 334 50 08 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sarıağıl Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://sariagil ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 676313@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarı Ağıl İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|