![]() |
Aydın'dan Bolama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydın'dan BolamaBOLAMA ( AYDIN ) MALZEMELER : 1 kg kuşbaşı dana eti, 1 su bardağı nohut, Yarım kg arpacık soğanı, 1 çay bardağı sıvı yağ, Domates salçası, 3-4 diş sarımsak, Tuz,karabiber, 1 kaşık tereyağı, Domates, Biber, 6 Su bardağı pirinç 2 Litre su ![]() HAZIRLANIŞI : Et,arpacık soğanı,sarımsak,tuz,karabiber,salça,yağ doğranmış domates,biber,akşamdan ıslatılmış nohut,derin bir kap içerisinde karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|