![]() |
Bir Dostunuz Olsunn |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Bir Dostunuz OlsunnHani diyorum da,insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa ![]() ![]() ![]() ![]() O na ,şöyle içine sindire sindire kocaman bir sarılsa ![]() ![]() ![]() ![]() Uffff ![]() ![]() ![]() ![]() ne iyi olurdu değilmiii?? Dostunuz! ![]() ![]() Can dostunuz varmı? Kadın yada Erkek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek dostun cinsiyeti olmaz ![]() paylaştığınız birileri varmı? Var ise mesele yok ![]() yok ise gidin bulun hemen! ![]() ![]() ![]() sırlarınızı paylaştığınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz,sıcacık biri ![]() ![]() ![]() ![]() "O" nu görmediğinizdeyüreğinizin "pıt-pıt" attığını hissettiğiniz,bir dostunuz varmı? ![]() ![]() ![]() Dert ortağı,sohbetlerinizi paylaştığınız,sevincinizi hisseden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız kaldığınızı düşündüğünüzde,birilerine öfkelendiğinizde,sevdiklerinizi özlediğinizde,hayal kurduğunuzda,yanınızda O varmı? ![]() ![]() ![]() ![]() sizi hiç yalnız bırakmayan biri Cesur,sempatik,azimli kararlı,Yavşamayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arayan soran,"seni özlüyorum" diyen biri Böyle bir canlıyla herşeyi konuşabilir,paylaşabilirsin ![]() ![]() Yanıltmaz ![]() ![]() anlayışla karşılar her şeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hataları, günahları-sevapları,herşeyi konuşabilirsin o nunla Hiç yalnız kalmazsınız nitekim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayışa girmenize gerek yoktur ![]() O kendiliğinden çıkagelir zaten ![]() Ardından, ısınmaya başlarsınız ![]() sonrasında bir bakmışsınız ,sımsıcak sohbetler,derin konular,sırlar,paylaşımlar ![]() ![]() ![]() ![]() Kimseye söyleyemediğinizi en yakınınıza anlatamadığınızı,geçmişteki izleri,geleceğe dairlerinizi,sadece O na anlatırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın-Erkek ![]() Bir dost bulun ![]() ![]() ama gerçek olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradığında sizin işinizi değil, sizi soran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kötü gününüzde ev sahibi,iyi gününüzde kiracınız olsun ![]() Anlatsın ,konuşsun,Açık-seçik korkmadan Yaşasın,güvensin!! cinsiyeti olmasın ![]() Bir kartal kadar haşin,bir maymun kadar şaklaban,;)Bir ceylan kadar narin olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Doğruları söylesin ![]() ![]() ![]() ![]() İçten sevecen ,sempatik,sevdaları,özlemleri anlayabilen,biri olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzıyla değil,gözleriyle ve kalpten konuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() yaşasın doya-doya,doya-doya yaşatsın ![]() ![]() ![]() beyninden değil ,yüreğinden versin ![]() "olsun! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizi ve beğendiklerinizi paylaşsın!!!! DoSt OlSUn AmA gErÇEk BiR DoST!!!!!! DoSTÇa KaLıNN:)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Dostunuz Olsunn |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz OlsunnGünümüzde sıkça gerçek anlamı dışında kullanılan, kısacası hızla soykırıma mağruz kalan onlarca kelimeden sadece biri "dost" ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel ve güncel bir konuya değinmişsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz Olsunnbeğendiğiniz için ben tşk ederim saygılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz Olsunntşkler bonsoir ![]() ![]() bnm bu özellikleri taşıyan 2 dostum var zeynep ve ilknur ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz Olsunndostluk die bişi kaldımı acaba herkes düşman !!!
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
arma
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz OlsunnGERCEK DOSTLUK İNSANIN İÇİNDEDİR BENCE
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz OlsunnBiliyorum arkadaşlar gerçek dost bu zamanda zor bulunur ama ümidinizi kaybetmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostunu sık sık ziyaret edin, çünkü üzerinden yürünmeyen yollar,diken ve çalılıklarla kaplanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dOsTÇa KaLıN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz Olsunnallaha şükür çok ii dostlarım var beni hiç unutmuyorlar onlar beni mutlu edio bu haytta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Dostunuz Olsunnben bu konuda şanslı olanlardanım gerçekten çok iyi dostlarım var
|