Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadarda, olmaz, yha

Bu Kadarda Olmaz Yha!!!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Kadarda Olmaz Yha!!!

Öz kızları Zihinsel özürlüydü Anne ve babası onu fuhuşa zorladı

Bir süre önce, sağır ve dilsiz olan 18 yaşındaki BK, zorla kapatıldığı Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bir evin balkonundan el ve kol işaretiyle vatandaşlardan yardım talebinde bulundu Vatandaşların bildirmesi üzerine eve gelen polis ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan BK'yi karakola götürürken, ev sahibi DG ile özürlü kızın annesi HK ve babası YK'yi de gözaltına aldı

BK, tercüman aracılığıyla verdiği ifadede, ailesinin kendisine zorla fuhuş yaptırdığını iddia etti Polisteki sorgulamalarının tamamlanmasından sonra anne HK, baba YK ve ev sahibi DG, adliyeye sevk edildi Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen anne HK ile baba YK, ''Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak'' suçundan, DG ise ''Nitelikli cinsel saldırı'' ile ''Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'' suçundan tutuklandı

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

Bu arada, anne HK mahkemedeki savunmasında, kızının ifadesinde geçen her şeyin yalan olduğunu ileri sürerek, ''Kızım ne anlatmak istediyse tercüman hep yanlış çeviri yaptı Neden böyle bir şey yapayım Kızım erkeklerle ilişkiye girdiğini bize söylemiyordu Biz de anlamıyorduk O boynunun arkasındaki yaygın kızarıklık, erkekler onu bağlayıp eve hapsettiğinden olmuş'' dedi

Baba YK ise kızının zihinsel özürlü olduğunu, evde durduramadıklarını her fırsatta kaçtığını ifade ederek, ''Ben kızıma böyle bir şey yaptıramam Bu şekilde itham edilmek kötü'' diye konuştu

''İYİLİK OLSUN DİYE EVE GÖTÜRDÜM''
Sağır ve dilsiz BK'yi evine kapattığı ileri sürülen DG ise BK ile cinsel ilişkiye girmediğini ifade ederek, şöyle dedi: ''Ben evimin önünde oturuyordum BK geldi El kol işaretiyle aç olduğunu ve babasının kendisine işkence yaptığını anlattı Ben de iyilik olsun diye karnını doyurmak için evime götürdüm Eşim ve çocuklarım evde değildi Ben bir süre sonra evden çıktım Geri döndüğümde BK'nin balkona çıkıp bağırdığını gördüm Bu kızla cinsel ilişkim olmadı, babası tanıdığımdır''

KYNAK:milliyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com