![]() |
Öleceğini Biliyordu(Gerçek) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öleceğini Biliyordu(Gerçek)slm arkadaşlar konuya nasıl başlasambilmiyorum en iyisi annemin hastahanede yatmasından başlayayım annem 5 gün önce anju olmak için hastahaneye gitti ve yatırdılar bugün ise geldi annemin yattığı odada yatağının karşısında bir göçmen varmış ve 65 70 yaşlarında kadın bazen yanında refakatçı olarak duran kızına kızıyor ve şunları söylüyor ama kadın buları uyandıktan sonra söylüyor ____kızım sen neden rap kıyafetleriyle gelmiş erkeklere güldün bunu duyan kızı birşey annesinin hastaolduğu için bi şey söylemiyor birdaha yapmam dıyor aradan biraz zaman geçtikten sonra kadın ellerini gösüne vurup duruyor kız nefes alamdaığını zannederken annesine soruyor neden böyle yapıyorsun die annesi kızım ben namaz kılıyorum diyor kız bunu duyunca anne iyleştikten sonra namaz kılarsın diyor kadın hayır kızım bu benim sonn namazın bunun dönüşü yok artık diyor kız annemin yanına gelip benim annem namazdayken kalp kırizi geçirdi ama namazdan kalkmadı dedi annemle kız sohpet ederken kadın kızını tekrar çağırdı ve kızım ben ölücem sakın ben öldükten sonra sesli ağlama dedi kız annesine böyle söyleme gibi laflar ettikten sonra kadın uyuyacagını söyledi kadın uyurken kızda annesini seyrediyordu bu arada annemde uyumuş tekrar uyanmıştı karşısındaki kadının birden nefes almadığını fark edince kızına söyledi kızı uyoyor uyandırmayalım sabahten beri onu izliyorum diyor annem ısrar edince kız panik yapıp annesinin yanna gidiyor heycanla hemşirleri çağırıyor ama kadın çoktan ölmüş |
![]() |
![]() |
|