Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gafi, politikaci, tuhaf

10 Tuhaf Politikaci Gafi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

10 Tuhaf Politikaci Gafi

10 tuhaf politikacı gafı

Komedyenler politikacılar olmadan herhalde var olamazlardı Onların ağzından çıkan her laf komedyenler için yeni bir malzeme oluyor Hitabet sanatı yapmak için kendini kasan politikacılar dünyanın her yerinde mahçup durumlara düşebiliyor Güzel laflar ettiklerini zanneden siyaset adamları farkında olmadan pot kırabiliyor İşte sizler için derlediğimiz dünya genelinden 10 saçma politikacı söylemi

1 'Kraliçe Elizabeth Taylor'

Tayland Başbakanı Banharn Silpa-archa, İngiltere Kraliçesi Elizabeth için söyledi(ELİZABETH TAYLOR ÜNLÜ BİR AKTİRİST)

2 'İran'da sizin ülkenizdeki gibi eşcinseller yok!'

BM toplantıları için New York’ta bulunan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Columbia Üniversitesi’nde yaptığı konuşmasında söyledi

3 'Ben hiçbir zaman küçük göğüslü kadınlara ilgi duymam'

Bill Clinton, Kathleen Willey'e cinsel tacizde bulunmadığını ifade ederken söyledi

4 'Hayat artık daha güzel ve daha eğlenceli!'

Josef Stalin bu lafı 1930'ların sonundaki baskıcı dönemde söyledi

5 'Ben ne komünistim ne de devrimci'

Fidel Castro bu cümleyi kuraken aynı zamanda 'Ben Marksist-Leninistim ve son nefesime kadar öyle olacağım' dedi ve yanlışlıkla da olsa bir ikilem içine düştü

6 'Düşmanlarımız yenilikçi ve işini biliyor Biz de öyleyiz Ülkemize zarar vermek için yeni yollar bulmaktan asla vazgeçmiyorlar Biz de öyle!'

5 Ağustos 2004 yılında George W Bush bir konuşmasında söyledi

7 'Bu Fransa için gerçekten muhteşem bir gün!'

ABD Başkanı Richard Nixon, Fransız Başkanı Charles de Gaulle'nin cenaze törenindeki taziye konuşmasında söyledi

8 'Bugüne kadar 57 eyaleti ziyaret ettim Sanıyorum ki geriye tek bir eyalet kaldı'

Barack Obama Oregon'daki seçim konuşmasında böyle bir pot kırdı
(not : amerikada 50 eyalet var )

9 ' Çok da başarısız sayılmayız Yoksulluğu halka eşit olarak dağıtmaya çalıştık'

Vietnam Dışişleri Bakanı söyledi

10 'Haftasonu Almanya'daydım Almanya Başkanı Sayın Putin en klişe soğuk savaş konuşmalarından birini yaptı'

Senatör John McCain bir dış gezisi sırasında söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com