![]() |
Bu Köprüden Geçmenin Tek Şartı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Köprüden Geçmenin Tek ŞartıBu köprüden geçmenin tek şartı ![]() Deli Dumrul'un hikayesini bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Bilir (64), merkeze bağlı Varlık köyünde ikamet ettiğini ve emekli olduğunu belirterek, ''Bundan 5 yıl önce evime giden tek yol olan tahta köprüyü sel alınca, kendi imkanlarımla 51 metre uzunluğunda asma köprü yaptırdım ![]() ![]() KÖPRÜNÜN ADI KIZILAY KAN MERKEZİ Kendisini Kızılay teşkilatına ''adadığını'', bu nedenle asma köprüye ''Kızılay Kan Merkezi'' adını verdiğini ifade eden Bilir, ''Köprüyü Kızılay ve Türk bayraklarıyla donattım'' diye konuştu ![]() 1 ÜNİTEN KAN BAĞIŞI TEK ŞART Köprüyü görenlerin kendisine teşekkür ettiğini dile getiren Bilir, ''Köprüden geçmek isteyenlere '1 ünite kan bağışlayacağı' sözünü alarak izin veriyorum ![]() ![]() ![]() 22 YAŞINDAN BERİ KAN VERİYOR Bilir, 22 yaşından bu yana Kızılay kan merkezlerinde düzenli olarak kan bağışladığını anlatarak, şunları söyledi: ''Bugüne kadar 70 ünite kan verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUKLARINI DA BAĞIŞÇI YAPTI Bilir, 6 çocuğu olduğunu ve hepsini kan bağışında bulunmaya alıştırdığını belirterek, ''Köprüyü yaptıktan sonra köyümüzde yaşayan sağlıklı herkes düzenli olarak kan bağışında bulunmaya başladı'' diye konuştu ![]() İŞTE KAN MERKEZİ ADINI VERDİĞİ O KÖPRÜ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|