|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hikayelerkurgularkabuslarkasırgalar, korkunç |
![]() |
Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-Kasırgalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarKORKMAKTAN HOŞLANMIYORSANIZ BU BAŞLIKTAKİ MESAJLARI OKUMAYINIZ! Çok da korkunç bir şeyler yazmayacağım kendi adıma ama sizin ne yapacağınız belli olmaz ![]() İnsanlığı en çok korkutan şeyin bilinmeyen olduğunu düşünüyorum ![]() Öykü değil ama bir kurgu yazayım ![]() Gece saat 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu hayal edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni en çok bu tip kurgular-öyküler korkutur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarBANA İLGİNÇ GELDİ Bİ OKUYUN BAKALIM ![]() Bundan bir yada iki ay onceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarGÖZLERİME İNANAMADIM ![]() Bu olay Bursada oldu ![]() ![]() ![]() Aradan bikaç gün geçtikten sonra Baba kızını rüyasında görmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezarlık bekçisi tutuklanmıştı ve olay gazetelerde de yeralmıştı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarBU KORKUNÇ İŞTE ![]() ![]() ![]() Zamaniyle bizde ruhlara cinlere meraklıydık ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklasık 6 sene once ben 15 yasındaydım ve arkadaslarla her zamanki gibi evin onunde oturup muhabbet edecektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık butun mahallenin cocukları buna inanmıstı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oradaki masa ve bıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarBu olayı belki duyan olmuştur kulaktan kulağa yayılan öyküler arasında cidden ürpentenler arasında benim listemde ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLÜ TAMİRCİ Bir Ölüden Yardım: 17 Ağustos depreminde ve sonrasında meydana gelen bir çok olayı televizyon ve gazetelerden tanık olmuşsunuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarOTOSTOPÇU KIZ Adamın biri bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-Kasırgalarİliklerinize kadar donacağınız bir olay daha ( şayet ben dondum ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TAVLA Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarAlttaki yazı Kalp hastaları Çocuklar ve Yaşlılar için değildir !!! 1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor ![]() -Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-3=> Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler ![]() -Su ve yemek ihtiyacım yok ![]() ![]() OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş ![]() OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış ![]() ![]() Bu ve bunun gibi onlarca olay anlatıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ben deprem sırasında Göreledeydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarBu hikaye Efsane Hikayelerin sağlamlarından arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1974' teki Kıbrıs çıkarmasına katılan bir asker anlatıyor: '' Çok şiddetli bir taarruz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() '' Memlekete dönünce bu zarfı üzerindeki adrese bırakır mısın? '' -''İkimiz de döneriz inşallah'' dedim ![]() Israrla kendisinin dönemeyeceğini benim ise memleketime ve aileme kavuşacağımı söylüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Merhaba amca ![]() ![]() ![]() '' Bizim Kıbrıs' ta savaşan oğlumuz yoktu '' Beni içeri davet ettiler ![]() ![]() - ''Sana zarfı bu genç mi verdi? '' - ''Evet ![]() ![]() ![]() - '' Bu çocuk benim oğlumdu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarÜst Kattaki Katil Büyük bahçeli bi villada yaşayan genç bi çift çocuklarını bakıcıya bırakıp dostlarının verdiği bi partiye gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarÖlümcül Saç Modası 1970'lerde saçları dimdik yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi gün okulda sınav olurken kız aniden şak diye bayılmış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarKANLI GÖMLEK Bu olay Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü 1993 yılında bitiren Dilek isimli bi kızın başından geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilek çok etkilenmiş çocuktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziyaret ağlamaklı ve de yaslı geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ağlamaktan bi’tap düştüğünde gömleği yastığının altına koymuş ve yatmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarMEZARLIKTAKİ GELİN Bir akraba dügününden dönen Kemal ve arkadasi Recep 20 kasim aksami yaklasik 00 ![]() ![]() Her iki tarafi mezarlik olan dar bir yoldu geçtikleri ![]() ![]() ![]() ![]() Arabayi durdurup arkalarina baktilar ama hiçbir sey görmediler ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine arkaya dönüp bakan Kemal arka koltukta oturan gelinlik giymis bir kadin gördü ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine olayi arastirmaya baslayan Kemal ayni gün ölen bir kadin oldugunu ögrendi ![]() ![]() ![]() Ölen kadinin yakinlarini ziyaret eden Kemal kadinin ayni kadin olup olmadigini ögrenmek istedi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarÖLÜMÜN KEHANETİ- Aldigimiz bir telefon üzerine hemen verilen adrese gittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce sessiz olmalarini istedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece Hatice Kara esi ve çocuklariyla kaldigi odadan su içmek için disari çikti ![]() ![]() ![]() Hatice Kara mutfaktan dönerken önünden geçtigi annesinin odasina bakti ![]() ![]() ![]() ![]() Hatice Kara koridorda agir adimlarla bakan babasinin ardindan bakakalmisti ki; annesi çigliklar içinde uykusundan uyandi ![]() ![]() Ayni anda Hatice Kara'nin esi ve çocuklarindan da bagirislar yükseldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak olayin en ilginç yani biz arastiranlar için iki yil sonra 1997'de yasandi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler-Kurgular-Kabuslar-KasırgalarKİLİSEDEKİ YÜZLER Mutlaka bilinenlerden cok daha fazla anlasilmaz hayaller vardir ama bunlardan soz etmeye kim cesaret edebilir? Bircok kimse gulunc olmaktan ya da deli ve yalanci sayilmaktan cekinir ![]() ![]() Iste bu cesareti Bahama Adalari'nda Nassau'da yasayan genc bir kadin gosterebildi ![]() ![]() "Iste orada! orada!" diye kilisenin yeni boyanan duvarini gosteriyordu ![]() Herkes sadece bej rengi duvari goruyordu ama Bayan Euna Lowe kendinden emindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayan Lowe'nin yarattigi karisiklik kisa zamanda Nassau'ya yayildi ![]() ![]() ![]() ![]() Chicago Daily News gazetesi hemen unlu muhabirlerinden Luther Evans'i oraya gonderdi ![]() ![]() ![]() ![]() Evans duvara yaklasinca yuzler kayboluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olay 1963 yilinda oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|