![]() |
Okuyun Güleceksiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuyun Güleceksiniz"Filimlerde olur yauçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir" klişesinin uyarlanmış hali ![]() ![]() - aloo, aloo, abi ben öz gaziantep istanbul-ankara otobüsünden arıyorum ![]() kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi ![]() - evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! - tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız ![]() ![]() - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! - düşsün ************! oraya senin oturman lazım ![]() - tamam, oturdum ![]() - direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek ![]() - tuttum ![]() - evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde ![]() - bismillahirrahmanirrahim ![]() - hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır ![]() - nasıl sıfır? dikkatli bak ![]() - sıfır, gerçekten sıfır ![]() - otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor - kalk ******************! bize de panik yaptırdın ![]() devam edersiniz |
![]() |
![]() |
|