Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekaret, kız, testi, yurdunda

Kız Yurdunda Bekaret Testi!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kız Yurdunda Bekaret Testi!

Sinan Bilgili İSTANBUL DHA

Avcılar’daki Emel Kız Öğrenci Yurdu, CG’nin boynunda ve yüzünde kızarıklık olduğu gerekçesiyle bekâret raporu istedi Kızına inanmayan ve test yaptıran baba, yargıya başvuracak

Avcılar’daki özel bir kız öğrenci yurdu’ndaki olay baba YG'nin iddisına göre şöyle gelişti;

Yurtta kalan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki CG’nin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi ND, kızın Aydın'daki babasını aradı ve apar topar İstanbul'a çağırdı

BEKARET RAPORU ALDI

Bunun üzerine baba YG, uçakla İstanbul'a geldi Avcılar'da bulunan kız yurduna gelen babaya, yurt müdürü N D, “Kızınızın vücunda morluklar var, erkeklerle yatıp kalkıyor Bu nedenle de yurttan atıyoruz" dedi O an dünyanın başına yıkıldığını anlatan gözü yaşlı baba YG, şöyle konuştu: “Hemen kızımı aradım Nerede olduğunu ve yurt müdürünün iddialarını sordum Kızım yüzündeki kızarıklığın bir kız arkadaşıyla şakalaşırken meydana geldiğini söyledi ve iddiaları yalanladı Daha sonra kızımı alarak 2 ayrı hastanede doktora götürdüm Her iki doktorda bekaret raporu verdi" dedi

YURTTA TEST YAPMIŞLAR

Yurt yöneticilerini, kızını bir odada çırılçıplak soyundurup kontrolden geçirmekle de suçlayan baba YG "Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi Şok oldum Kızımı hemen yurttan aldım Yetkili birimlere şikayette bulundum" diye konuştu

Yurt yönetileri ise gazetecilerin görüşme talebini reddetti Yurdun kapısını açan bir görevli de olayın savcılığa intikal ettiğini söyleyerek görüşme taleblerini geri çevirdi !

yorumLar !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com