Kız Yurdunda Bekaret Testi! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kız Yurdunda Bekaret Testi!Sinan Bilgili İSTANBUL DHA Avcılar’daki Emel Kız Öğrenci Yurdu, C G’nin boynunda ve yüzünde kızarıklık olduğu gerekçesiyle bekâret raporu istedi Kızına inanmayan ve test yaptıran baba, yargıya başvuracak![]() Avcılar’daki özel bir kız öğrenci yurdu’ndaki olay baba Y G'nin iddisına göre şöyle gelişti;Yurtta kalan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki C G’nin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi N D , kızın Aydın'daki babasını aradı ve apar topar İstanbul'a çağırdı![]() BEKARET RAPORU ALDI Bunun üzerine baba Y G , uçakla İstanbul'a geldi Avcılar'da bulunan kız yurduna gelen babaya, yurt müdürü N D , “Kızınızın vücunda morluklar var, erkeklerle yatıp kalkıyor Bu nedenle de yurttan atıyoruz" dedi O an dünyanın başına yıkıldığını anlatan gözü yaşlı baba Y G , şöyle konuştu: “Hemen kızımı aradım Nerede olduğunu ve yurt müdürünün iddialarını sordum Kızım yüzündeki kızarıklığın bir kız arkadaşıyla şakalaşırken meydana geldiğini söyledi ve iddiaları yalanladı Daha sonra kızımı alarak 2 ayrı hastanede doktora götürdüm Her iki doktorda bekaret raporu verdi" dedi![]() YURTTA TEST YAPMIŞLAR Yurt yöneticilerini, kızını bir odada çırılçıplak soyundurup kontrolden geçirmekle de suçlayan baba Y G "Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi Şok oldum Kızımı hemen yurttan aldım Yetkili birimlere şikayette bulundum" diye konuştu![]() Yurt yönetileri ise gazetecilerin görüşme talebini reddetti Yurdun kapısını açan bir görevli de olayın savcılığa intikal ettiğini söyleyerek görüşme taleblerini geri çevirdi![]() !yorumLar ![]() ! |
|
|
|