Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acabahadi, bakalim, edisonun, sirri

Edisonun Sirri Ne Acaba?Hadi Bi Bakalim...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Edisonun Sirri Ne Acaba?Hadi Bi Bakalim...

Edison ölüm döşeğinde Yatağın başındaki en baba profesörler meraktan inim inim inliyomuş Sonunda biri dayanamayıp ağzındaki baklayı çıkarmış: “Yahu Edison, bak ölüyosun Tanrı aşkına söyle Nasıl buldun bu elektriği, ampulu?” Mucit baba zaten son nefesini vermek üzereymiş, “Bu zamana kadar sakladım da n’oldu? Şunlara söyleyim de gider ayak bi hayır olsun” diye düşünmüş
Hafifçe doğrulmuş, “Bakın” demiş, heepsi, o koca koca bilimadamları, Aynştayn, Madam Küri, Pastör mastör pür dikkat kulaklarını dikmiş Edison son bi gayretle kapıya doğru uzatmış parmağını, “Şu içerki odada bi kasa var Anahtarı da çalışma masamın ikinci çekmecesinde Ben öldükten sonra açın bakın, sorunuzun cevabı o kasada gizli” Neyse abicim, Edison beş dak’ka sonra hakkın rahmetine kavuşmuş Adamların hepsi bir koşu kasanın başında almışlar soluğu Kasayı açmışlar ki bir de ne görsünler canım abim; kasada Nur Suresi duruyomuş, Nur Suresiii:haha: BEN BUNA SADECE GÜLERİM YA SİZ????

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com