![]() |
Türkiye'de Duyduğu Ezanla Müslüman Olan,Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye'de Duyduğu Ezanla Müslüman Olan,Dünya Ağır Siklet Boks ŞampiyonuDünyaca ünlü boksörün ilk oruç heyecanı Türkiye'de tatildeyken duyduğu ezan sesi ile hayatı değişen dünyaca ünlü boks şampiyonu Williams'ın ilk Ramazan heyecanı ![]() Dünyaca ünlü İngiliz ağır siklet boks şampiyonu Danny Williams, Türkiye'de tatildeyken duyduğu ezan sesinin hayatını değiştirdiğini ve İslam'ı seçtiğini söylüyor ![]() Yıllar önce ilk Ramazanını yaşadığında Müslüman olalı sadece bir hafta olduğunu söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan'ın antrenmanları üzerinde büyük bir etkisinin olduğunu kabul eden Williams, "Tüm programımda değişiklik yapmak durumundaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Williams, ne kadar şanslı olduğunun farkına vardığından bahsediyor ve "Tüm gün oruç tuttuktan sonra yemek yiyeceğimi düşünüp, kendimi suçlu hissediyordum ![]() ![]() William, Ramazan'ın neden sadece susuzluk ve açlık deneyimi olmadığını da açıklıyor ve "Ramazan'da daha da iyi bir insan olmaya çalışıyorum, günahlarımın affedilmesi ve ruhumun arınması için dua ediyorum ![]() Her Ramazan, bir sonraki Ramazan'ın daha da iyi geçmesi ve İslami bilgilerimi arttırmak için kendimi geliştirmeye çalışıyorum ![]() ![]() Kaynak: Helal olsun ne diyelim |
![]() |
![]() |
|