![]() |
Diziler Ferhat'ı Deliye Çevirdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diziler Ferhat'ı Deliye ÇevirdiDiziler Ferhat'ı deliye çevirdi ![]() Sihirli televizyon dizileri 12 yaşındaki Ferhat'ı perişan etti ![]() ![]() Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, izlediği televizyon dizileri nedeniyle kendini sihirbaz sanan 12 yaşındaki Ferhat Üstünel, yürümekte, konuşmakta ve görmekte zorlanmaya başladı ![]() Kadirli'nin Şehit Orhan Gök Mahallesi'nde Mustuk ve Filiz Üstünel çiftinin 12 yaşındaki çocukları Ferhat, geçen yıl Ekim ayı başlarında gizli güçlerinin olduğunu düşünerek, sürekli televizyon dizisindeki kahramanın sözlerini tekrarlamaya başlamıştı ![]() Aydınoğlu Tufanbey İlköğretim Okulu 5 ![]() ![]() Mustuk Üstünel, AA muhabirine, oğlu Ferhat'ın sağlık durumunda iyileşme yerine, gerileme olduğunu söyledi ![]() Üstünel, oğlunu ÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri uzmanlarına götürdüğünü ve ilaç tedavisi yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:KURTULMA ŞANSI YÜZDE 1 ''Ferhat, psikiyatri doktorları Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''EVE MİSAFİR KABUL EDEMİYORUM'' Ferhat'ı yakınlarının desteği ile dışarı çıkarak yürütmeye çalıştıklarını ifade eden Filiz Üstünel ise elinden bir şey gelmemesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi ![]() Komşularının çocuklarını Ferhat'ın yanına göndermek istemediklerini bildiren anne Üstünel, ''Oğlumu dışarı çıkaramıyorum ![]() ![]() ![]() Küçük çocuğun tedavisini üstlenen ÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri uzmanları, hastanın sorununun tamamen dizi filmlerden kaynaklandığının söylenemeyeceğini, Ferhat'ın tedavisinin sürdüğünü belirtti ![]() Psikiyatrist Dr ![]() ![]() Yurdakul, hastanın sürekli gözetim altında tutularak iyileşmesinin mümkün olduğunu bildirdi |
![]() |
![]() |
|