|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başvurusu, gerçek, gülmekten, öleceksiniz |
![]() |
Gerçek Bir İş Başvurusu (Gülmekten Öleceksiniz) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Bir İş Başvurusu (Gülmekten Öleceksiniz)Gerçek iş başvurusu Eğer bu olay gerçekten doğruysa dürüstlük ödüllendirilmiş ![]() ![]() is basvurusu Tamamen gercek bir olay!! Yasanmis bir is basvuru Hikâyesi,Yeni Safak Gazetesi yazari Mustafa Ozel'in kosesine tasidigi,yasanmis cok ilginc bir is basvurusu hikâyesi: Alttaki isbasvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'in basvuru formuna yazdigi cevaplar: 1 ![]() &Mehmet Tartar 2 ![]() & Yirmi sekiz ![]() 3 ![]() &Mumkunse yatay bir pozisyon icin ![]() ![]() ![]() 4 ![]() &Aylik 5 ![]() ![]() 5 ![]() &İdare eder 6 ![]() ![]() &Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak ![]() 7 ![]() &Hak ettigimin cok altinda ![]() 8 ![]() &Arakladigim kalemlerden muhtesem bir Koleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() 9 ![]() &Bkz ![]() ![]() 10 ![]() &Banka atm'si gibiyim: 7/24 ![]() 11 ![]() &Pazartesi, Sali ve Persembe 13 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() &İsverenim olsa burada olmazdim ![]() 13 ![]() &Belli olmaz, ne tasidigima bagli ![]() 14 ![]() &Evet, ama soru yanlis sorulmus ![]() ![]() 15 ![]() &Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 16 ![]() &Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 17 ![]() &Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adalari'nda yasamayi ![]() ![]() 18 ![]() &Hayir, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() 19 ![]() &Birbiriyle tutarlilik derecesini kestiremedigim iki cevabim var: a) İnsan sevgisi ve tuketicilerin iyi Beslenmesine katkida bulunma arzum ![]() b) Girtlagima kadar borca batmis olmam ![]() ![]() SONUC: Mehmet Tartar ise alindi ![]() |
![]() |
![]() |
|