![]() |
1550 Alo Kanka'ya Mesaj Yağıyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() 1550 Alo Kanka'ya Mesaj Yağıyor...İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yeni SMS ihbar hattı '1550 Alo Kanka'ya vatandaştan birbirinden ilginç mesajlar yağıyor ![]() Taksim'de atandaşlara broşür dağıtan ve çikolata ikram eden kankalar özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü ![]() Bazı çocuklar kanka maskotları ile oyunlar oynarken, bazıları ise korkarak ağladı ![]() ![]() 7 BİN MESAJ GELMİŞ İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hayati Yılmaz, yeni uygulamanın büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar 7 bin ihbar mesajı aldık ![]() ![]() ![]() ![]() KANKA NABER? Kanka hattına atılan ihbar mesajları arasında "Kanka Naber" ve "Kanka canım sıkılıyor sevgilim terk etti" şeklindeki mesajlar dikkat çekti ![]() "1550 Alo Kanka" hattına gelen bazı ilginç mesajlar ve cevapları ise şöyle: Mesaj: Kanka matematikten 85 aldım nasıl sence ? Cevap: Tebrik ederiz Mesaj: Kanka canım sıkılıyor sevgilim terk etti ![]() Cevap: Olur böyle şeyler hayat devam ediyor kafana takma ![]() Mesaj: Mide ağrısı üzüntüden kaynaklanıyor olabilir mi? Cevap: Mümkündür ![]() ![]() Mesaj: 4 aylık Sibirya kurdu cinsi köpeğim var ![]() ![]() Cevap: Veterinerinizle görüşün Mesaj: Ben ailemle geçinemiyorum ne yapmam gerekiyor? Cevap: Bu konuda yapabileceğim bir şey yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|